idei practice pentru cabinete medicale

Corpuri de iluminat acustice

Cabinete Medicale Jun 02, 2016 Amenajari Interioare

forFITOUT instaleaza corpuri de iluminat suspendate cu proprietati acustice.

Produsele poarta amprenta brandului Xal Hexo cunoscut la nivel mondial pentru calitatea, unicitatea si durabilitatea tuturor produselor sale. Genul acesta de corpuri de iluminat se preteaza in spatii in care presonalizarea poarta un rol important, accentul cade pe un design inedit si pe calitate iar rezultatul atrage privirile tuturor.

Proprietatile acustice ale corpurilor de iluminat marca Xal Hexo au fost testate în conformitate cu DIN ISO 354. Aceste elemente sunt potrivite pentru zonele cu niveluri highnoise, cum ar fi holuri de hotel, centre comerciale, săli de conferințe, receptii. Corpurile de iluminat sunt confectionate din materiale cu rol de absorbtie.
Corpurile acestea de iluminat sunt deosebite atat prin estetica cat si prin functionalitate. Cu un rol acustic deosebit, led-uri si sisteme de prindere sofisticate reusesc sa se impuna in orice ambient si sa devina astfel, piesa de rezistenta a intregului design.

corp iluminat Xal Hexo

“Este o provocare si pentru noi ca firma de amenajari in spatiile de birouri sa avem o astfel de sarcina” Cezar Gamulescu Managing Partner forFITOUT

foto 3

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cine suntem ?

Suntem un grup de antreprenori care și-au federat serviciile, astfel încât ele se potrivească cabinetelor medicale din Franța, Romania, Germania, Belgia, sau alte țări europene. Aceste servicii inglobeaza trei domenii principale: Amenajări, cu precadere Design&Build, Informatică (Software, Rețele, Web) și Servicii pentru cabinete (Marketing, Financiar, Echipamente). Fiecare din parteneri are o experiență de peste 10 ani în domeniile în care se prestează serviciile. Cel mai important este ca ne conducem afacerile cu pasiune, iar rezultatele la client sunt excelente. Nu ezitati să ne contactați pentru mai multe detalii.