idei practice pentru cabinete medicale

Solutie Cloud pentru cabinete medicale

Cabinete Medicale Jun 02, 2016 Informatica

Am instalat de curand o solutie de cloud personalizat LIMA. Inca sunt in dezvoltare, asa ca trebuie luate toate precautiile pentru startups.

limabox

Este o cutiuta mica care se sincronizeaza cu routerul sau BOXul Wi-Fi
In ea se pune un hard-disk extern, putem pune orice dimensiune pana in 7 Terra.
Se face configurarea initiala, procesul este foarte usor si ghidat.
ATENTIE ! Ca sa schimbati ulterior Harddiskul nu este usor, pentru ca trebuie cerut de la ei prin email un hard-reset. Dureaza 2 zile. Deci mai bine corect de la inceput.

Fisierele se vor sincroniza de pe computer direct pe echipamentul LIMA, si ele vor deveni accesibile de oriunde, de pe orice terminal. Daca aveti fibra optica la cabinetul medical, este perfect, ca sa puteti asigura viteza optima.

Cost LIMA – 70-100€
Cost Hard-Disk – 50-100€

Puteti sa ne contactati daca doriti sa va asistam in instalarea unui echipament cloud (meet)LIMA, sau puteti consulta oferta noastra de SERVICII sau descarca BROSURA

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cine suntem ?

Suntem un grup de antreprenori care și-au federat serviciile, astfel încât ele se potrivească cabinetelor medicale din Franța, Romania, Germania, Belgia, sau alte țări europene. Aceste servicii inglobeaza trei domenii principale: Amenajări, cu precadere Design&Build, Informatică (Software, Rețele, Web) și Servicii pentru cabinete (Marketing, Financiar, Echipamente). Fiecare din parteneri are o experiență de peste 10 ani în domeniile în care se prestează serviciile. Cel mai important este ca ne conducem afacerile cu pasiune, iar rezultatele la client sunt excelente. Nu ezitati să ne contactați pentru mai multe detalii.