Stocarea fișierelor într-un spațiu privat poate fi uneori o adevarata provocare, în special dacă datele pe care le procesezi au un caracter sensibil. Aici poate să vină în ajutor un sistem de Cloud Personal. Insă în cazul unui cabinet medical, există foarte mare posibilitatea ca stocarea datelor pe un server pe internet să nu fie o opțiune potrivită.

Care sunt lucrurile care ne impiedica sa folosim servicii de stocare online cum e Dropbox, GoogleDrive sau OneDrive?
– in primul rand si cel mai important este aspectul juridic
– in cazul cabinetelor, datele pacientilor au un puternic caracter privat
– securizarea si protectia datelor se supun noilor reglementari europene conform GDPR* 

Medical &Services propune solutii de stocare in cloud privat. Contactati-ne prin email sau prin telefon la +33 7 78 82 35 02 daca aveti nevoie de acompaniament.

Pe scurt

  • Ce fel de date pot stoca? Se pot stoca orice tip de date pe care un cabinet le produce in decursul activitatii. Practic orice tip de fisiere, indiferent de formatul sau marimea lor:  softuri, filme, fisiere text, PDF, fisiere audio si orice tip de imagini.
  • Unde stochez datele? Pe un hardisk extern sau in functie de interfata, pe hardisk-ul integrat.
  • Cum securizez datele? Interfata pe care o oferim foloseste un algoritm avansat care cripteaza toate datele si nu permite accesarea acestora de pe hardisk fara conectarea la interfata instalata pe acesta.

Noi am testat acest sistem de Cloud Personal atat in cabinete medicale cat si in medii private.  Indiferent de tipul de implementare, folosirea acestui tip de sistem confera un grad sporit de securitate si in acelasi timp permite accesarea atat de pe dispozitive desktop cat ci dispozitive mobile.

Suport complet pentru dvs. dacă sunteți membru al CLUB MS, nu ezitați să ne cereți o opinie.

Contactați-mă
Gabriel Pioaru
gabriel@medical-services.ro
+33 7 78 82 35 02